Jumaat, 20 September 2013

Pemberian istimewa officemates dan bos

Assalamualaikum....

Nama aje blogger tapi rasa malas nak update entry pulak.....Tapiiii...Bila tak update entry rasa lain pulakkan...Rasa tak senang duduk pulak..hehehe...Walau macam mana malas pun saya tetap perah sagat otak nih cari idea nak update entry...

Alhamdulillah hari nih banyak pulak idea datang nak update blog kesayangan saya nih....Pagi nih nak jamu korang tengok pemberian istimewa yang saya terima....


Alhamdulillah Allah murahkan rezeki saya...Rezeki kita nih datang dalam pelbagai bentuk..Betul tak?Naik pangkat ke, naik gaji ke, kesihatan yang baik ke, dapat makanan ke dapat duit ke apa ke janji segala apa yang kita peroleh tuh rezeki kan..

Syukur sangat sangat...Terima kasih to my lovely officemates dan bos sebab haiahkan saya something yang sangat special...Yang sebelah kiri tuh lilin epal pemberian officemate saya Zu...Dia bagi sebelum dia bertukar ke Jabatan Mufti Melaka...Yang sebelah lilin epal tuh Aura Salt di datangkan khas dari Red Kebaya Spa..Yang nih officemate saya Hafiz yang bagi..Dia dapat gift nih dengan baucer sekali tapi baucer dia ambik..Dia bagi saya Aura Salt nih...Boleh digunakan untuk mandi tau untuk menaikkan aura..hahaha...Bila nak guna tak tahulah saya...Saya dapat Aura Salt nih dua hari lepas kot...Tak ingat lah..lalalala...

Last sekali saya dapat sejadah yang comel dan kecik nih...Tomeinye...Cantik...Geram pulak tengok sejadah kecik nih....Sebenarnya sejadah nih bos saya dapat..Pemberian Datin tau isteri Dato' KP...Tapi dia hadiahkan sejadah nih dekat saya pagi tadi masa jumpa dia bincang hal berkaitan kerja....Ya Allah!!Terharu saya tau sebab dapat hadiah istimewa nih...Terima kasih Puan....Touching nih....Syukur padaMu Ya Allah murahkan rezeki hambaMu ini..ALhamdulillah!!!

Klik-klik lah tabung Aina dan Auni ye!!

8 ulasan:

  1. waahhhh...bestnya...bos sally pulak takde g mana-mana..hahaha...so, xdela ole-ole pape

    BalasPadam
  2. Rezeki besar atau kecik tetap di terima dengan senyuman. Alhamdulillah...

    BalasPadam
  3. Dapat hadiah. Memang happy lagi2 dari bos. Hikhik.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah... murah betoi rezeki mimie..

    *dah kelik semuanay

    BalasPadam
  5. seronok kan bila kawan2 ingat kita.. sejadah tu comey..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.