Selasa, 3 September 2013

Monday Blues #1 - Tayar pancit dan nestum

Assalamualaikum....
Hari nih agak lambat bersiaran dan tak berkesempatan nak balas jejak kawan kawan sebab saya busy tahap gaban....huhuhu...

Macam biasalah kan bila datang hari Isnin mesti ada Monday Blues...So, lepas nih saya akan update apa saja yang berlaku pada saya setiap hari Isnin.. Nampak jugak kan idea nak update entry kan...

Hari nih berlaku kejadian yang saya tak jangka..Punya awal keluar rumah nak pergi kerja sekali hamek ngko tayar bumbleboo pancit..Apa pun cannot. Call incik hubby bagitau pasal tayar bumbleboo dan dia terus call my jiran mintak tolong tukarkan tayar....Sementara tunggu jiran yang nak tolong tukar tayar hantar ank dia pergi taska, saya menyumbat perut dengan nestum original...hahaha...baby dah tua makan nestum...Pengalaman di pagi Isnin..memang terbaikk la..hehehe




Nota kaki*Entry nih patutnya publish semalam tapi line tenet problem baru hari nih boleh publish

14 ulasan:

  1. Sedap woo mkn nesyum. Peberet tu. Tp x leh mkn sll. Nti ge...

    BalasPadam
  2. alamak..seriaunya tgk keadaan tu..nak2 time urgent then xde sapa boleh tolong..

    BalasPadam
  3. aduhaiiii..kalau ari isnin kene gini kan mmg lagi la boleh wat ilang mood..

    BalasPadam
  4. nestum makan wajib adakan..mkn bila saat2 memerlukan...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. sabor kak mie. dugaan ni

    BalasPadam
  6. Hahah, memang blue monday akak kali nie. Nasib baik ada jiran.

    BalasPadam
  7. baby separa muda n tua ni kempunan nestum la tengok.. huhu.. nasib baik ada jiran kan :)

    BalasPadam
  8. nestum? kak ingat 3 in 1 punya..
    yang ni..sah..sah cam baby

    BalasPadam
  9. dugaan. nasib baik ada yg blh tolong tukarkan.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.