Keywords untuk hari nih

Assalamualaikum....

Uittt...lama betul saya tak update pasal keywords di blog saya...Keywords untuk hari nih ada macam macam...Korang boleh tengok kat pic bawah...

Yang saya rasa paling terbaik ada yang search pasal mengandung...Tips untuk dapatkan anak lelaki...Saya ada up pasal entry berkaitan...Apa yang paling bagusnya saya betul betul terlupa nak up entry tips untuk dapatkan anak perempuan...Padahal dah janji..Dasar mungkir janji saya nih...hahaha...Sorry bukan mungkir tapi lupa..Serius banyak entry saya yang tergendala..Jenuh saya nak habiskan sebelum masuk tahun depan...

Ada jugak yang cari pasal testimoni Aurawhite....Saya "berehat" sekejap dari jual Aurawhite sebab tak berapa sihatkan...InsyaAllah lepas ni sambung semula...Nih antara keywords yang saya pilih random ye...Yang lain tengok kat pic...hahaha...

Okeylah saya out dulu..Nak cari idea nak up entry baru...Main SEO lak..Sekali sekala..mihmihmih

12 comments:

  1. baguslah mimie main seo nanti blh up kan balik uv tu kan..

    cam kak ina ni mls nak main seo.. tp tu la, kdg2 walaupun kita buat entry psl sendiri, tak sangka secara x sengaja entry tu dh jd entry seo.. cam entry mimie ni la :-)

    BalasPadam
  2. emm bolehla terjah nnti, akak pun nak baby boy klu ada rezeki ;)

    BalasPadam
  3. keyword yg menarik dan bermanfaat .. kadang2 org nie cari macam2 tapi depends pada apa entry yg kita naikkan kan ;)

    BalasPadam
  4. ramai yang cari tentang mengandung ni :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..