Khamis, 12 September 2013

Jom follow Instagram saya

Assalamualaikum...

Lambat bersiaran hari nih sebab saya pergi ke klinik sambung ambik mc. Chicken pox tak elok lagi huhuhu...

Ok lah malas nak pot pet pot pet panjang lebar nanti orang bosan...hahahaha...Oklah kawan kawan yang ada instagran tuh jom follow saya...mimi_azirah

Saya sekarang lebih suka bukak instagram daripada facebook...Kurang sikit dosa kan..Bukak facebook nih tahu tahu ajelah kan..kihkihkih..Macam macam fitnah...Bosan jugak facebook nih...Instagram best sikit..Boleh tengok gambar gambar baju ke makanan ke shawl ke..hehehe....

Kawan kawan yang dah follow instagram saya nanti inform lah saya ye..Nanti saya tak kenal pulak siapa korang..


10 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie, semoga cepat sembuh ye. anak2 dah sihat dari chicken pox? sheila pun lebih suka instagram dari fb :)

    BalasPadam
  2. salam kenal...
    nureen dah lama polo cni tp rasa mcm dh lama x singgah..
    moga cpt sembuh dr c.pox

    fb ke intag ka nureen x der sbb fb suami x izin, intag plak anset x support so blog ja la ada hehe

    BalasPadam
  3. k.ina ada daftar guna tab alisha... hahahaaa... tp lupa pulak apa + hanya daftar tp xbuat apa2 pun lg...

    BalasPadam
  4. ok, dah follow. t approved yer kak :)
    done digi!

    BalasPadam
  5. ok...nanti add ema sekali ema_ery yer..hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.