Happy You You

ENTRY AUTO PUBLISH

Assalamualaikum...

Korang tahu tak sekarang nih Auni belajar perkataan baru...HAPPY dan YOU...Dua hari lepas dia dengar lah satu rancangan nih ada nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY TO YOU...Sekali Auni ikut nyanyi sambil tepuk tangan...Comei aje dia nyanyi sebut HAPPY YOU YOU...

Saya yang dengar nih pulak terlebih eksited..Ada je saya rakam video dia nyanyi lagu HAPPY YOU YOU tuh tapi saya malas pulak nak upload dekat youtube sebab Auni seksi time tuh..Nanti kalau dia nyanyi lagi saya rakam ye...Korang tengok nanti dia nyanyi...Comei aje...

10 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.