Entry pendahuluan pagi Khamis

Assalamualaikum...

Kawan kawan kesayangan saya semua nih sihat tak?Semoga sihat lah hendaknya ye....Thanks a lot kepada kawan kawan yang singgah dan tinggalkan komen dekat entry saya...Nanti saya try jejak korang ye..Slow slow..

Hari nih saya tak sihat sangat..Start dari semalam...Perut masuk angin lepas tuh loya..Kepala sakit..Semalam tidur pukul 12.30 tengahari sampai 2.30 petang...Dengan perut sakit lagi..Pagi tadi pukul 5.15 pagi dah bangun keluar masuk toilet...3 kali...Tak tahu lah kenapa...Nak duduk pun tak selesa sebab pedih kot..huhuhu...

Kawan kawan kesayangan saya nih semua fahamkan....Bagi saya masa ye terjah blog korang....InsyaAllah saya cuba balas komen korang dan terjah blog blog yang dah lama tak singgah..Bila penyakit M datang menyerang + sakit perut = slow lah jadi..Harap sabar ye sayang sayang semua..

16 comments:

  1. Semoga segala kesakitan itu segera hilang hendaknya. Amin.

    BalasPadam
  2. Semoga cepat sihat ya.. Jgn lupa mkn ubat :D

    BalasPadam
  3. dh lama kfieda tak jenguk sini...harap PU sentiasa sihat hendaknya

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie. semoga cepat sembuh ya :)

    BalasPadam
  5. dah lega ke....pas ni jgn biar angim masok lg tau

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.