Isnin, 16 September 2013

Banyaknya laut

Anak dara kesayangan saya yang bijak cerdik si Auni kagum benar tengok laut....Sepanjang jalan tuh aayik la duk teriak "Banyaknya lautttt"..Tuh ajelah yang di sebut sepanjang jalan tuh...Saya dengar tergelak jer..Kelakar aje...Ada ke laut banyak...Bila kita cakap bukan banyak, besar..Pastu dia sebut "Besarnya lauttt" pastu dia tukar balik cakap banyak laut..

Masa nih saya kat area Pengkalan Balak..On the way dari Sg Rambai nak balik Seremban..Lalu ikut jalan kampung..Malas ikut highway..

Gambar laut saya snap dari dalam kereta guna Note 2 je, no FILTER tau..Suka tengok view laut time nih....Cantik kan ciptaan ALLAH.

11 ulasan:

  1. hahahah comel je anak akak... subhanallah memang indah ciptaan Allah!

    BalasPadam
  2. banyaknya laut.. hehe.. memang cantik la view laut tu..

    BalasPadam
  3. anak saya pun sula sangat dengan air..hehe...tak kisah lah laut ke sungai ke...janji nama dia air!

    p/s - terima kasih sudi singgah blog saya hari tu (^_^)

    BalasPadam
  4. cantik views laut ni, berkilat2 airnya..rindunya kat pantai.. :)

    BalasPadam
  5. hehehe comel jer sebut banyak laut...biasa la budak2 kan hikss

    BalasPadam
  6. cantik...seronok juga balik ikut tepian pantai

    BalasPadam
  7. banyakknya laut hehe..
    cantik view laut ni MIMI..mmg cantik ciptaan ALLAH..:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.