Azza's Cold Powder bedak sejuk untuk kecantikan asli wajah

Korang pernah dengar produk bedak sejuk nih tak? Pengasas produk nih ialah kak Azza Elite...Produk bedak sejuk beliau memang mendapat sambutan yang menggalakkan...Banyak testimoni dan komen positif yang diterima daripada pengguna hasil penggunaan bedak sejuk secara konsisten...
Kebaikan dan kelebihan bedak sejuk Azza's cold powder ialah :-
- mencantikkan kulit wajah
- mencerahkan kulit wajah
- menyejukkan wajah
- menyegarkan wajah
- melembutkan wajah
- menghilangkan minyak pada wajah
- mengurangkan kusam pada wajah
- menghilangkan sel kulit mati
- merawat resdung
- mengurangkan kesan luka & parut
- merawat ruam & gatal
- mengurangkan/mengecutkan jerawat
- boleh dijadikan scrub badan
                                                                                                                                                                  
Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita..Kanak kanak, ibu mengandung dan ibu lepas bersalin juga boleh menggunakan kerana produk ini merupakan bedak sejuk..Siap dibancuh hanya sapukan saja...
a) Harga RM26.00 termasuk postage
b) COD - Bdr Sri Sendayan, Seremban dan Port Dickson
Berminat untuk dapatkan Azza's cold powder? Boleh sms/wassup saya di 0136739484 (Mimie)
Azza's cold powder...

Ramai yang confuse Azza's cold powder dengan bedak tanaka...Actually mungkin kelebihannya lebih kurang sama namun tetap ada perbezaan antara Azza's cold powder dan tanaka...

14 comments:

  1. Bedak sejuk pun dah cantik packing ya...

    BalasPadam
  2. aik...yg ni mmg tak pernah dgr langsung kot..produk bru ea??

    BalasPadam
  3. macam2 bedak dah ada kat pasaran..... yg dia org dok sebut2 bedak tanaka tu pun saya tak pernah cuba

    BalasPadam
  4. First time dgr ke fiza tak alert. Hikhik :)

    BalasPadam
  5. lamanya tak bersua secara maya..
    PU dh jadi dealer dia ke...
    cam best je nk cuba hihi

    BalasPadam
  6. oo first time dgr produk ni, tp akak mmg suka pakai bedak sejuk, nyaman je nak tidur tu ;)

    BalasPadam
  7. pernah dengar. sebab Ros follow Azza kat instagram :-)

    BalasPadam
  8. dah jadi agen yer...selalu tgk update kat insta azza ni...masih belum berpeluang nak ke kedai dia.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.