Tab Aina pulak rosak

Pagi tadi saya baca entry kak Ina pasal tab Alisha rosak tak boleh on..Kali nih giliran tab Aina pulak tak boleh on...Baru guna berapa ari je tak sampai sebulan pun...Nasib baik ada warranty card lagi..

Nampaknya lepas nih adegan rebut merebut tab antara Aina dan Auni jadilah kat rumah nanti..

21 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. dugaan. nasib baik ada warranty card. kalau tak terbang fulus :(

    BalasPadam
  2. kalau tak boleh on ok lagi my haikalayu punya pecah screen nak kena buat 80 rgt

    BalasPadam
  3. LAAA YEKE... samalah pulak kita.. kak ina nsb setakat ni alisha paham lagi.. lps2 ni xtau la camne kan...

    macam mimie lg la, ank 2 org.. kalau sorg ada, sorg xda.. bak kata mimie, adegan berebut la jawabnya.. hihii

    tu la, nsb ada warranty setahun kan...

    BalasPadam
  4. Kadang2 beli barang ini ikut nasib ye tak?

    Beli sesetengah tu ok je guna, bertahun tak rosak dah rezekinya baik kadang2 rezeki tak baik kejap pakai dah buat hal.

    BalasPadam
  5. ala.. macam penyakit berjangkit pulak... kebetulan kan.. :P

    emmm.. jenuhlah mama dia nak meleraikannya nanti.. tahu dah kalau adengan rebut merebut ni camner..

    BalasPadam
  6. jenuh la kalau rosak.. tapi insya allah ok je.. bebudak rumah kami pun masa takde tab boleh pulak main mainan lain.. haha..

    BalasPadam
  7. hehehe....rebut merebut tu yang xingin dilihat...naseb masih ada waranty...

    BalasPadam
  8. maknanya akak kena sorok jugaklaa tab Auni.. heheheh

    BalasPadam
  9. nsb msh dalam warranty, kalau tak kena keluar duit lagi ler Ummi...

    BalasPadam
  10. mentang2 kite beli murah kan... tab aiyan yg akak beli tuh pun ada je masalah aritu bateri dia... dh charge penuh guna kejap dh kong... kene tukar lak... aduh la

    BalasPadam
  11. mentang2 kite beli murah kan... tab aiyan yg akak beli tuh pun ada je masalah aritu bateri dia... dh charge penuh guna kejap dh kong... kene tukar lak... aduh la

    BalasPadam
  12. laa camner leh rosak ni.. adehh~~ masuk workshop la pasni..hehe

    BalasPadam
  13. Lor ye ke. Kan baru beli. Hantar kedai la balik kan.

    Jenuh gak la nak repair tu. Brp lama la pulak ambik ms tu.

    BalasPadam
  14. kena cepat2 ganti baru la. takpun simpan dua2.. hehe..

    BalasPadam
  15. akak baru jer baca blog ina pasal tab alisha rosak...

    BalasPadam
  16. susah jugak tu kalau berebut kan.mak yg pening nnt ..hehe

    BalasPadam
  17. nasib de warranty...anak sedara eca punya tab pun rosak,,tpi xde masa je parents dia hntr g baiki...skrg ne anak sedara conquer ipad parents..hahaha

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..