Shawl dan pashmina pemberian istimewa incik hubby

Sebelum nih incik hubby hadiahkan saya pashmina..Siap dia basuh lagi tau pastu baru bagi saya...Pashmina nih dia bagi sebelum beberapa hari nak raya. Ada tiga layer kaler..Hitam, kelabu dan krim...

Tadi incik hubby balik rumah sekejap nak ambik kereta bawak balik kem..Pastu dia bagi sebungkus beg plastik..Ada dua helai shawl...Satu kaler ungu dan satu lagi kaler hijau turqoise...Dia beli dekat Kelantan masa ada tugas dari Isnin hari tuh..

Saya nak ucapkan jazakallah khair kat incik hubby sebab hadiahkan isteri awak pashmina dan shawl...Jazakallah khair jugak sebab memahami taste isteri awak...Lepas nih boleh beli lagi ye abang..Ayang suka sangat sangat..Cantik..Pandai pilih ye..(Hope dia baca ucapan saya nih sebab kadang kadang dia stalker blog saya jugak..huhuhu)

Nota kaki*Saya memang lebih suka dan selesa pakai shawl dan pashmina...Datanglah apa jenis tudung baru pun shawl dan pashmina jugak yang I cari ok...

6 comments:

  1. rajinnya dia bershopping ye.. seronok la dpt hadiah selalu..

    BalasPadam
  2. seronoknya dapat special gift . suami terbaik :)

    BalasPadam
  3. cantikknyer.... untungnyer suami belikan.... :)

    BalasPadam
  4. pandai hasben akak belikan wife dier shawl :-)

    BalasPadam
  5. cantik...akak kalau pasmina tak reti nak pakai...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..