Set kutleri baru yang murah


Ahad lepas ajak incik hubby pergi TF Mart kat PD Waterfront...Nak beli lauk sikit...Macam biasalah kan dah nama pun naluri seorang perempun pantang nampak barang barang berkaitan hiasan ke dapur ke kompom nak beli..Macam saya..hahaha...

Masa jalan jalan tuh ternampak pulak set kutleri yang super murah...RM 29.90..Ada set pisau, garfu, sudu camca dan sudu teh...Dah nama pun pun peminat tegar pink...Harus ku rembat kaler pink kan..Walaupun ada pilihan kaler lain..Incik hubby suruh pilih kaler hijau langsung takkk dilayan...hahaha...I is kejam okeh...Dah berkenan terus amik letak dalam troli..Tak moh citer pepanjang kan...Sorry la incik hubby isterimu "derhaka" sebab tak ikut cakap kamu..huhuhu...

5 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..