Rumah terbuka di Melaka

Malam tadi saya dan family besar MIL pergi bandar Melaka pergi rumah saudara MIL buat rumah terbuka. Start pukul 11 pagi sampai 11 malam. Kitorang sampai dalam pukul 9 mlm lebih...

Macam macam juadah yang disediakan tuan rumah...Lapar punya pasal saya tak ingat nak ambik gambar makanan..Dah habis bedal semua baru teringat nak ambik gambar huhuhu...Saya makan mee goreng campur bihun goreng sikit.. Pastu makan kebab daging, keropok lekor, pencuci mulut makan asikrim coklat+vanila dan air sirap...Kenyang ooo...

Alhamdulillah rezeki kitorang anak beranak malam tadi..Balik Melaka terus MIL ajak pergi rumah terbuka malam tuh...

12 comments:

  1. tahun ni xbyk dpt jemputan rumah terbuka.. huhu..

    BalasPadam
  2. seromok nya dapat makan2 . makan free lak tuh . hehe

    BalasPadam
  3. Meriahnya. Bestnya pegi rumah terbuka kan :)

    BalasPadam
  4. mmg betul2 nyer open house nih... jenis yg besar2 nyer... segala mcm ada sampaikn tuan nyer blog mkn tak ingat nk amik gmbar

    BalasPadam
  5. fuh menu sedap2 tuuu...

    lieya pun sepanjang minggu raye ni leh gantung kuali laaaa...ade je jemputannyer...

    BalasPadam
  6. wah mmg kenyang la kak mimi hihihi...rezeki makan nih hikss

    BalasPadam
  7. Syoknye. Tu la yg best kn klw pg rmh terbuka ni. Mcm2 mknn ada

    Auni dah ok ka

    BalasPadam
  8. meriahnya...ramai betul orang...tgk keropok lekor terliur..

    BalasPadam
  9. Memang tak habis habis Open House sekarang nikan PU..selagi tak habis Syawal!
    hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..