Jumaat, 2 Ogos 2013

Purse Forest Timber Pink

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak saya purse yang saya idam idam kan..hehehe..Purse colour pink yang saya aim sebelum nih...

Saya memang cadang nak beli purse baru sebab purse lama pun dah terkopek kopek kulit kat luar..Rasanya dah dua tahun saya guna purse avon..Kali nih tukar taste pulak...

Banyak beza purse lama dan purse baru...Salah satunya compartment purse nih yang luas...Compartment untuk isi not kertas dan syiling memang sangat luas okeh...Yang penting tempat isi kad kad banyak...Maklumlah kan saya nih ada macam segala kad...Yang paling banyak kad keahlian. Kad kredit aje takde...hehehe... (Memang saya pangkah kad kredit...Tak berani guna...huhuhu)

Punya eksited dapat purse baru tak menyempat ngko sampai office terus transfer segala khazanah dunia dalam purse lama ke purse baru...Memang bergaya sakan lah tahun nih....Yelah, bila lagi nak kasi hadiah kat diri sendiri kalau bukan sekarang kan...

Design yang simple dimple tapi nice...
Settle sesi menyusun kad kad yang ada...

13 ulasan:

  1. assalamualaikum kak mie, comelnya purse diaaaa

    BalasPadam
  2. saya pulak suka wallet yang ade zip kat tengah tu, so ape benda yang kat dalam tu tak terbarai..maklumlah segala jenis resit nak simpan dalam tu..hehe

    BalasPadam
  3. amboi! cantek! wa! nk wallet baru jugk!!

    BalasPadam
  4. kalau js lum muat lg tu ...mau lg byk yg nk selit2 kad tu...hihi

    cantik designnye..^^

    BalasPadam
  5. penuh haaaa dompat akak...hihihi :) mmg akak gian pink ni :D tp cantik...simple mmg yer..

    BalasPadam
  6. comelnya.. huhu, cdg nk juga bertukar purshe

    BalasPadam
  7. cantik... sweet je, tp kalu akak tak blh pakai purse kaler lembut gitu, cpt kotor nnti heheheh

    Selamat Hari Raya maaf zhr batin dr akak sekeluarga

    BalasPadam
  8. **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    BalasPadam
  9. Wahhh!! purse tu memang cantik.. cheq da berkenan :D

    BalasPadam
  10. salam, tgh search pic purse terbekenan dgn purse ni, cantik gila, hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.