Jumaat, 23 Ogos 2013

Macam mana nak letak watermark kat gambar guna handphone?

Nak tanya kawan kawan kesayangan semua nih tahu tak cara nak letak watermark kat gambar guna handphone?

Kalau guna lappy saya tahu lah kan macam mana just guna photoscape je..Tapi kalau handphone note 2 macam mana...Yelah cuti seminggu nih apa apa yang saya update saya guna handphone aje..Time kerja saya update guns lappy..

If korang tahu share sharelah ye dengan saya..Macam tak best pulak update entry guna handphone tempek gambar tak guna watermark baru I yang cantik tuh..Kesian eca tau penat dia buatkan watermark untuk saya.

16 ulasan:

  1. Mimi mcm mn mimi update entry guna note 2. Note 2 dgn note 1 apa beza ek.

    BalasPadam
  2. Tula saya pon nak tahu. Ingatkan nak share tutorial. Nak tahu jugak. LOL pakai app apa yer kalao pakai hp?

    BalasPadam
  3. alamak xtahu la guna hp kak... harap ada yg membantu..

    BalasPadam
  4. ni nombor fon jijah kak..
    0132378013 :)

    rumah Taman PD Utama.. depan trafik light corus peradise tu..senang depan surau..hehe

    BalasPadam
  5. Tak tau jugak sis. Jarang saya letak watermark. Hihi..

    BalasPadam
  6. akak xtau la plak.. hp pun xcanggih.. hihii

    BalasPadam
  7. Wani pn xtau jap td bru baca n3 akak cmna nk hapdate guna note2 haha..klu akak dh tau shre ngan wni jg tau hihi

    BalasPadam
  8. akak pun tak tahu...pakai jer telefon canggih...

    BalasPadam
  9. akak.klu ada photo editor dlm phone, boleh je masukkan watermark...eca pena nmpk kawan buat ari tu..tpi xreti la eca, xde hp canggih.hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.