Lunch for today - KFC (Zinger Burger Set)


Tengahari tadi keluar dengan officemate sekejap....Singgah KFC makan makan..huhuhu...Melimpah limpah ruah cheese mustard kat wedges nih..Puas hati..hahaha....

23 comments:

  1. Maveles!heeeeee.....lama da nana x ber'KFC',huhu....

    BalasPadam
  2. oke menggoda nak pergi makan sekarang huhu...

    BalasPadam
  3. lama giler tak makan kfc...sekali sekala layan macam best juga

    BalasPadam
  4. lama dah kot tinggalkan fastfood ni.. sedappnyaaa....

    BalasPadam
  5. kfc ni best cheesy wedges dia, kalau takde memang tak umphh

    BalasPadam
  6. alamakkkkk tersalah bukak entri ni.. tgh lapar haha

    BalasPadam
  7. menu ni menu first time sy makan kat kfc

    BalasPadam
  8. alamak tak tahannye tgk cheezy wedges tu....

    BalasPadam
  9. My peberet too especially cheezy wedges tu :D

    BalasPadam
  10. Hari tue tak jadi nak makan KFC...terliur tgk...

    BalasPadam
  11. mkn ni jugak masa lunch aritu..hehe

    BalasPadam
  12. adoiii akak..ne yg wat terliur ne..grrrrrrrrrrr~

    kt kfc, eca suka ayam dia je..kat mcd, bubur & kentang...setakat ne klu nak mkn burger, mmg konfirm cri burger king..berbaloi.

    BalasPadam
  13. sedapnye... tergoda malam2 niee kak... huhhuhuhuhu

    BalasPadam
  14. kesukaan ni MIMI..selalu p kfc oder yg ni..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..