KZNabihah Boutique memang pilihan yang tepat

Entry yang dah lama saya perap dari sehari ke sehari nak up entry nih tapi penyakit M datang pulak...Tuh yang duk bertangguh aje kojo eh...Kali nih nak share dengan korang koleksi pakaian yang terbaik pernah saya ada...

Serius, saya seorang yang amat cerewat dan mementingkan kesempurnaan kalau nak beli pakaian...Siap saya tarik tarik kain nak tengok kualiti kain tuh macam mana...Punya cerewet tahap cipan manusia bernama Mimi Azirah nih kan...Soal duit tak mendatangkan masalah..Jenis saya kalau kualiti kain tuh memuaskan dengan gred triple A plus plus memang tak kisah wei kalau kena keluar duit beratus pun..

Dan yang penting jenis kain tuh mestilah menepati piawaian yang ditetapkan incik hubby..hahaha...Statement yang agak sengal di situ..Dalam memilih pakaian amat penting untuk kita memasti kualiti kain kan...Dan sepanjang saya bershopping memborong membeli pakaian saya amat amat berpuas hati dengan servis dan kualiti kain yang disediakan oleh salah satu online butik yang popular sekarang nih..Hei, kalau sebut satu Malaysia tahu okey...Kalau korang shopping kat butik nih confirm takkan menyesal..

Butik online yang saya maksudkan tuh tak lain tak bukan KZNabihah Boutique lah...First time kenal butik nih melalui blog seorang blogger yang saya dah lupa siapa orangnya..My bad (-_-)...Dari blog blogger tuh saya terjah blogshop KZNabihah..Serius korang 1st time tengok dah jatuh hati beb..Design tip top, material pakaian yang berkualiti dan harga yang berpatutan..Rasanya tak rugi kalau korang beli pakaian yang dijual..Berita baik buat si bersaiz plus plus nih..Untuk pengetahuan korang KZNabihah bukan saja jual pakaian untuk stok kurus cekeding aje tau tapi untuk yang bersaiz plus plus pun ada...Bila korang pakai aje dress ke skirt ke baju kurung keluaran KZNabihah nih korang akan dapat feel yang korang nih retis...Wei feeling princess sekejap wei...Korang akan rasa satu perasaan yang sukar nak digambarkan dengan kata kata..Sebab ramai mata akan memandang korang yang kelihatan sangat cantik dengan fesyen baju yang very da bomb...Family dan kawan kawan saya ramai yang puji koleksi KZNabihah nih cantik cantik belaka..Tak percaya? Korang try shopping dan dapatkan koleksi KZNabihah pasti korang takkan kecewa...

Yang paling penting kain Lycra yang digunakan tidak mengikut bentuk badan korang...Atau lebih panjangnya menampakkan segala lemak lemak tepu yang degil pada badan korang..Bila berpeluh kainnya tak melekap kat badan okey...Macam sesetengaj kain Lycra yang dijual kualitinya kurang memuaskan..Bila berpeluh akan melekap dan menampakkan susuk tubuh badan dengan jelas..Tapi tidak pada koleksi KZNabihah...Owner boutique nih memang seorang yang sangat bijak..Mencipta fesyen yang sesuai dikenakan oleh semua wanita tak kira bangsa dan agama dan masih mengekalkan ciri ciri Muslimah..

Hahhh....korang tergoda tak dengan ayat kasi kipas saya nih?hahaha...Apa korang tunggu lagi? Cepat cepatlah shopping di www.kznabihah.com. InsyaAllah korang akan berpuas hati dengan koleksi diorang..Nak dapat feedback yang bagus lagi korang boleh terjah blog Coklateyes...Nanie salah seorang yang memiliki koleksi KZNabihah...Kalau korang baca entry dia sure keterujaan korang bercambah cambah..huhuhu..Oppss sebelum terlupa saya nak bagitahu korang yang owner KZNabihah jugak ada blogshop yang jual tudung dan shawl tau...Setakat nih saya baru ada dua koleksi shawl Qasriena nih...Nak kumpul duit banyak banyak nak borong shawl kat Qasriena bebanyak...Kalau nak beli shawl yang cantik dengan design yang gila punya meroyan bila tengok korang boleh terjah blogshop Qasriena okey!!

16 comments:

  1. nak pi butik dia kat bangi tu tp belum berkesempatan

    BalasPadam
  2. ada tgk2 dlm page fb..oh ok ea.. boleh try nanti..hihi

    BalasPadam
  3. btl tu ayu pnh pg butik dia kat bangi byk jgk yg mnrik ;-)

    BalasPadam
  4. btl tu ayu pnh pg butik dia kat bangi byk jgk yg mnrik ;-)

    BalasPadam
  5. lahhh akak customer tetap KZ Nabihah ye... good to hear that. Alhamdulillah KZ Nabihah taja saya :)

    BalasPadam
  6. ok jugak ye... penah tgk baju2 dia... tp tak blei pun hihi

    BalasPadam
  7. ok gak baju2 dia...tp tak penah beli lagi la

    BalasPadam
  8. bestnya kalau dapat terjah butik dia..

    BalasPadam
  9. Ari tu amsa tercari2 maxi dress terjah gak butik KZNabihah tu, tp tak berkesempatan nak membeli lg ;D

    BalasPadam
  10. alah...jauh sangat akak nak pi bangi...cik hubby nie kadang2 malas hihihi

    BalasPadam
  11. cantik2 designnya kan.kaler pun cantik

    BalasPadam
  12. Alhamdulilah Azi suka & yg penting selesa dengan koleksi KZNABIHAH.

    much2 thank your from KZNABIHAH ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..