Jumaat, 30 Ogos 2013

Jemputan Jamuan Hari Raya Lembaga Tabung Haji Seremban

Alhamdulillah rezeki kan...Actually bos saya ada maklumkan Lembaga Tabung Haji jemput kitorang warga BAKA hadir jamuan Hari Raya yang diorang adakan di Tabung Haji Seremban..Jamuan start pukul 11 pagi sampai 3 petang...Kitorang kaum Hawa pergi dengan kenderaan pasukan tau..Kaum Adam naik kenderaan sendiri..Seramai 10 orang yang pergi...5 lelaki dan 5 orang perempuan...

Yang lelaki pergi dulu...Kitorang yang perempuan bertolak kemudian sebab tunggu kenderaan pasukan sampai...Kitorang sampai Tabung Haji tepat pukul 1 petang..Bos saya bagitahu pemandu minta datang jemput kitorang pukul 1.45 petang...Terasa macam orang kaya pulak datang berhantar balik berjemput..hahaha...

Jamuan diadakan di ground floor (orang awam) dan tingkat 1 (jemputan vip)..Kitorang opkos lah kat tingkat 1..Jamuan tuh kat bilik mesyuarat..Serius korang kagum sekejap tengok pejabat Tabung Haji nih..5S lagi..huhuhu...

Actually banyak gila menu yang disediakan Tabung Haji nih..Malu wei nak snap gambar..Apa pulak kata tetamu jemputan lain kan?Orang nih dah kenapa asyik amik gambar makanan aje...Reputasi I kena jaga okey..hahaha...Antara menu yang wajib ada opkos la nasi impit kan..Pastu ada roti jala, kuah kacang, kari, laksa, sate, buah tembikai dan oren, ayam masak merah, nasi minyak @ beriyani (saya tak sure sebab tak tengok pun...main hentam aje..hahaha), air sirap, air limau, teh dan nescafe...Saya amik 2 menu aje iaitu roti jala dan sate...

Dah puas tambah lemak kat badan kitorang beransur balik..Sebelum balik sempat juagk bergambar dengan dua orang staf lelaki Tabung Haji yang kebetulan kawan lama salah seorang officemate saya...

9 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.