Isnin, 26 Ogos 2013

Hadiah untuk Aina dan Auni

Assalamualaikum...

Hari nih lambat bersiaran sebab busy settle kan kerja yang berlambak lambak...huhuhu...Nih lah penangan cuti seminggu..kahkahkah...

Actually baru baru nih saya ada baca entry kak Ina pasal dia belikan hadiah untuk anak dara kesayangannya, si cerdik Alisha...Kebetulan saya memang dah bercadang nak belikan Aina dan Auni hadiah yang sama macam kak Ina bagi kat Alisha...Sempat jugak lah cot cet dengan kak Ina kat fb...

Kebetulan adik saya yang no 3 nak beli tab..Nak guna khas untuk internet saja...So, kebetulan saya ada tab dan saya deal dengan dia minggu lepas pasal tab...Hasil perbincangan kitorang, tab tuh saya jual dekat adik saya dengan harga RM 420.00..Saya tak nak duit tuh..Saya cadangkan kat adik saya dia belikan tab untuk Aina dan Auni..Kira macam sistem barter la...Saya bagi adik saya tab, dia pulak belikan anak anak saya tab dengan jumlah harga yang sama dengan tab saya tuh...Sabtu hari tuh dia dah beli pun tb untuk Aina dan Auni...Total RM 440.00..Lebih RM 20.00..Adik saya cakap takpelah dia sedekah...


Samsung tab 7.0 saya yang dah selamat jadi hak milik adik saya, Cuya...


Hah..nihlah hadiah yang saya belikan untuk Aina dan Auni...Buatan Malaysia waranti setahun...RM 220.00 satu...Aina punya kaler pink, Auni pulak kaler ungu...Lega saya, takde diorang berebut nak main game..huhu...Tab anak anak saya nih tak boleh buat call tau, kira tak boleh masuk simkad la...Yang ada sdcard..nak bukak internet semua boleh..Kamera pun ada depan belakang..

Kira oklah kan kan..Jual satu barang dapat dua barang baru...1 in 2...hahaha

19 ulasan:

  1. cantiknya..

    anak sy si akmal tu pun merengek je nak tablet ni. dulu da penah beli untuk dia n alya.dua2 pun da rosak sbb diorang guna kasar.. tgh berkira2 perlu ke nak beli lagi

    BalasPadam
  2. syokla aina & auni lepas ni.. boleh main sama2.. xberebut ke satu pink satu purple? hee..

    BalasPadam
  3. wah,bestnya kecik2 da ada tab ye dua beradek ni,heeee.....

    BalasPadam
  4. Hehe..
    Sorg satu dpt..
    Kita tgk saper pling lama tahan pgang tab tu.

    BalasPadam
  5. untung di situ.. rezeki anak..sekurangnya nmpk kan apa yg di beli dgn duit tu..hee

    BalasPadam
  6. jual kt syg la dua tab tu heee gurau ;p

    BalasPadam
  7. dah ada sorang satu baru tak berebut ye mimie

    BalasPadam
  8. wah cantiklah... suka casng warna purple tu :-)

    BalasPadam
  9. untung Auni dan Aina dapat tab sorang satu... sistem barter yg bernas :)

    BalasPadam
  10. waaaa bestnyer kak... cantik tab tuh... murah pun murah.. utk bdk2 kire ok lah kan... nk beli yg mahal2 tkt diaorg main kasar
    aritu dana beli kt aiyan rm200 tp takde kamera depan... silap betul...

    BalasPadam
  11. apasal akak panggil ko akak lak dik... heheheh... nyanyuk akak nih

    BalasPadam
  12. amboi syok la diorg dapat sorang satu ye....

    BalasPadam
  13. Budak2 sekarang ni memang beruntungkan PU..... senang je nak dapat hadiah yg best2 mcm tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.