Gara gara Upin dan Ipin

Nih lah bahananya penangan Upin dan Ipin...Hari hari tengok pun tak jemu..Semalam tengok sampai pukul 1.30 pagi pun tak habis habis lagi...

Nak tak nak terpaksa jugak tutup Upin dan Ipin dan shut down lappy. Aina bantai menangis cakap nak Upin..Saya buat derk aje..Dengan suara yang tinggi saya cakap dah lewat malam kena tidur esok sambung...Tapi bantai menangis jugak..I is buat derk lg la...

Sekarang dah pukul 10.48 pagi still tidur lagi gara gara mengantuk punya pasal..Snap gambar pun dia tak sedar..Tuh lah tidur lewat lagi..

13 comments:

  1. samalah dgn alisha.. duk layan upin ipin sampai pagi

    BalasPadam
  2. diaorang ni kdg2 upin ipin tu tayang byk kali pun tak jemu2 tengok....

    BalasPadam
  3. hehe...best layan upin ipin ni...lynn pn suka jgak :P kadang2 siap buat reminder lg kalau episod baru upin ipin...hehe

    BalasPadam
  4. hehe , penat sgt tgk cartoon la tuh . nyenyak je tido .

    BalasPadam
  5. Budak budak mmg camtu la. Anak akk tu siap konker ipad akk lagi. Dia guna dokntgk katun kat situ. X payah dah beli cd bagai. Bukak utube je. Kdg tu smpai pkl dua tiga pagi xctudo lagi. Nasib la x sklh lg. Klw dah sklh sok kena control.

    BalasPadam
  6. kikiki.. xpuas la tu tgk upin ipin..

    BalasPadam
  7. Bdk2 klu upin ipin mmg xblh kata apa suka sguh..sma naik jer ngan qalief kak

    BalasPadam
  8. budak2 memang suka layan kartun upin-ipin..

    BalasPadam
  9. Bebudak memang suka tgk upin ipin. MCm anak akk juga. Banyak kali main pon still nak tgk. Mak nya pon layan juga ☺☺

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..