Cuti 5 hari - Jaga Auni demam chicken pox

Assalamualaikum...

Saya mintak maaf tak dapat nak terjah rumah kawan kawan sebab anak dara saya Auni kena chicken pox...Nanti saya update pasal nih kemudian..Doakan anak saya cepat sembuh ye kawan kawan...Tak sanggup tengok dia menangis mengadu sakit dan tergaru garu..

19 comments:

  1. kalu dapat mandikan dengan daun semambu kak.. anak2 sy kena aritu pun sy wat camtu.kejap je da kering.. kalu x dpt guna sabun semambu Margo beli kat kedai Madura (kedai india).. sapu je calamine lotion tu tebal2 pun xpe.. sian auni..senang berjangkit ni

    BalasPadam
  2. Red Velvet promotion for blogger. visit our blog :)

    BalasPadam
  3. cian auni...semoga auni cepat sembuh ye :0

    BalasPadam
  4. alahai kesiannya dia.. akak bagi minum air kelapa.. kasi keluar habis chicken pox tu..

    BalasPadam
  5. dah search kat google dah petua-petua terbaik untuk bagi chicken pop cepat hilang?? semoga cepat sembuh tau.

    BalasPadam
  6. lahai sian auni...hope cepat kering ciken poxnye yeak...kene pantang mkn tu...

    BalasPadam
  7. Keciannya kena chicken pox semoga cepat sembuh ye.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kak mie, skrg memang musim chicken pox. kesiannya anak. semoga cepat sembuh Auni!

    BalasPadam
  9. aloor comelnyeee auni walau sakit ..
    dia ok aje kan .. nampak segar dan insyaallah dikk auni akan sembuh ..

    BalasPadam
  10. sy dulu pn seminggu cuti jaga anak masa anak demam campak

    BalasPadam
  11. Ali siannya. Mcm mana auni skrg. Dah bertambah ok ke. Moga cepat sembuh ye syg. Auntie doakan dr jauh.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..