Rabu, 21 Ogos 2013

CPUV/BE Twisties Traxxobeat

Assalamualaikum...

Gigih wei type entry pepagi nih...Jam tepat menunjukkan pukul 2.50 pagi..Orang lain dah tidur kot..Siap mimpi bagai lagi..Saya still tak boleh tidur..

Disebabkan tahap kerajinan yang melambung tinggi tangan saya gatai duk check akaun Nuffnang..Sekali mata saya terpaku kat satu cpuv/be baru yang tetiba ada..Mana taknya tiap tiap hari I bukak akaun Nuffnang okeh semendang aje takde cpuv/be twisties tetiba hari nih muncul lak cpuv/be baru.Dah lah tuh pertengahan bulan baru nak muncul..Apa pun cannot...Mau tak terkejut mak jah!!! Dah lah baru muncul pastu tarikh start iklan 30 Julai lak tuh..Lagi terkejut cimpanzi den..hahaha...

Sepanjang pemerhatian saya la kan bila iklan twisties nih ada kat blog memang ramai jugak yang singgah tapi I is pelik sebab income still telur ayam...Nuffnang ada prob ke?

Anyway thanks Nuffnang sudi hadiahkan cpuv/be baru untuk saya walaupun sekarang nih penyakit M menjadi jadi gamaknya nak update blog..Kawan kawan yang nampak iklan twisties tuh silalah rajin rajinkan jari klik dan singgah tengok iklan tuh..

Nampak...nampak...Start 30 Julai tuh..21 Ogos baru nak terpacul....

Nota kaki* Dah boleh cash out pun tapi saja biarkan nak tambah duit sampai lah jari nih rajin nak cash out kan....

13 ulasan:

  1. apa?? nak open table pizza hut?hahaha :P

    BalasPadam
  2. Ramai senang dapat BE. Kita dah lama berhenti. Huhuhuh Tahniah yeeeee

    BalasPadam
  3. Ramai senang dapat BE. Kita dah lama berhenti. Huhuhuh Tahniah yeeeee

    BalasPadam
  4. Myra penah dapat BE camni, bulan lepas pnya date tp bln ni baru ada, amount cuma sen2 ja..

    BalasPadam
  5. tahniah
    m3h dah tolong klik twisties tu..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.