Rabu, 21 Ogos 2013

Adam dan Hawa 2 - Dekatnya Cinta

Hahhh..Amacam? Adam dan Hawa 2 akan menjengah tak lama lagi...Apa lagi standby jela kan...Harus grab satu..Kali nih lagi sedih citer Adam dan Hawa...Hawa a.k.a Ain kena cerai dengan Am pulak hanya kerana cemburu dan salah faham...

Agak agak kan ada tak drama berepisod Adam dan Hawa 2?? Kebarangkalian otak saya mengatakan macam ada jer sambungan Adam dan Hawa..Korang rasa ada ke tak sambungan drama Adam dan Hawa? Kalau korang sekepala dengan saya angkat mouse!!!

17 ulasan:

  1. konfem nya lah mesti ada part 2. saya siap angkat lappy lagi ni.. hihi..

    BalasPadam
  2. Wah...ada yg kedua erk....nk p cr la...nk hadiahkan padabonda...bonda mesti suka....peminat tegar adam hawa....

    BalasPadam
  3. agak2 dia filemkan tak atau dramakan ? .. hurmm kalau ada akk setuju sbb akak x suke baca novel huhu

    BalasPadam
  4. wahh ada eh smbungan..msti ada drama plk pasni.hehe

    BalasPadam
  5. angkat dah nie...tak sabar gak tgk sambungannye kan....lieya sampai donlod2 hah simpan kat pc....

    BalasPadam
  6. alaaa cerai lagi ker? makin lah sakit hati tgk ni.. tak sanggup tgk haha

    BalasPadam
  7. kalau novelnya best..pastilah ada nanti

    BalasPadam
  8. waaa...ada adamhawa 2..mesti dapatkan

    BalasPadam
  9. tak pernah layan cerita ni, tp jodoh itu milik kita yesss mmg best ;)

    BalasPadam
  10. baru terbit eh? kena grab jugak ni..hehe..mood nk baca je xdatang2 :P

    BalasPadam
  11. Wah!! ada novel baru dari Aisya Sofea ya...Hari tue tak nampak gambar..

    BalasPadam
  12. Dah kluar ke novel ni mimi? Nak kena beli ni.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.