Selasa, 30 Julai 2013

URGENT...Perlukan watermark baru..

Koranggg nak tanya lah...Korang boleh tak suggestkan saya siapa siapa yang boleh design watermark untuk saya..Ringkas dan menarik...Saya rasa macam takde safety pulak bila upload gambar kat blog tapi takde watermark...Takut hak cipta terpelihara tercemar pulak...

Ada sesiapa yang sanggup design or kenal mana mana yang boleh design ASAP...Perlukan segera nih...Tolong ye...Nanti drop komen korang..Saya sangat sangat memerlukan watermark tuh..Lagi satukan nak mintak tolong, kalau nak tempek watermark kat gambar tuh kena guna satu aplikasi (selain daripada photoshop) yang saya dah lupa namanya...Boleh bagi tak nama aplikasi untuk tempek watermark kat gambar tuh..Gila pelupa saya nih..Apa pun cannot...T_T

23 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie. sheila rasa guna photoscape ek? alamak time nak cari ni tak jumpa url org buat watermark tu. nanti sheila dah jumpa sheila bagi kak mie yaaa

    BalasPadam
  2. akak suggest eca..!!

    http://www.ecadwinkyasha.com/

    akak tempek guna photoscape

    BalasPadam
  3. rietta xpndai design...tpi klu application tu...mcm mcm bleh guna...pling senang photoscape sebab freeware...

    BalasPadam
  4. akak pun dh lama tak letak watermark kt gambar2...mls nk edit... akak pun dulu kwn yg bt kn dik

    BalasPadam
  5. Mimi pandai guna photoscape tak? Kakak guna photoscape aje senang boleh pilih font dan nak letak tengah/tepi mana pun boleh. Setelah pilih gambar, pergi ke object editor, kemudian ke bgn text type apa yg Mimi nak tulis nama blog atau nama mimi atau apa saja dah tu save.

    Senang kan... cubalah:)

    BalasPadam
  6. ai lagi simple dear, i buat watermark pakai gambar png format dan kemudian guna powerpoint jer... he he he... tak der maknonyo nak pakai photoshop, lagipun x install dalam lappy yang ni, takut berat... btw... pakai photoshop pun boleh...

    BalasPadam
  7. kak intan download apa ntah kat pc kak intan ,..nant alek kak intan tgk kak intan bgtau apa website ntah yg free untuk buat watermark…

    BalasPadam
  8. MJ order dengan eB, ok jugak cantik

    http://mamaaerish.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. jijah taip nama guna photoscape je kak..haa

    BalasPadam
  10. photoscape pun blh...js guna yg tu je wat watermark...

    BalasPadam
  11. ye kak pkai photoscape! zaza biasa guna ni je..power point pon boleh mcm farah ckpkan!

    BalasPadam
  12. Alahai kita ni buta IT le PU...tak dapek nak nolongnya hehe

    BalasPadam
  13. sy just buat tulisan je mampu...nak blaja buat tade ms lagi hee

    BalasPadam
  14. Sy pun guna photoscape je..sbb ringan lgi pun watermark just buh url blog je...

    BalasPadam
  15. yati pun guna photoscape jugak.... sng je...

    BalasPadam
  16. shida ada...eca pon ada kak...mgkn blh try...byk je skrg ni... :)

    BalasPadam
  17. shida ada...eca pon ada kak...mgkn blh try...byk je skrg ni... :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.