Star rating leaderboard turun jadi 3 bintang

Sebelum nih saya ada update star rating iklan di blog saya kan...Tadi bukak Nuffnang dan update survey saya tertengok star rating iklan leaderboard di blog saya dari 4 bintang jadi 3 bintang...

Sebenarnya star rating nih penting tau sebab mempengaruhi CTR iklan di blog korang. Kalau CTR kurang 0.2% memang tak dapat bonus lah...Just dapat income yang biasa tuh la....Nampaknya saya krna usaha lebih untuk pastikan star rating saya maintain dan naik jadi 4 bintang semula..Kalau bolrh nak 5 bintang..Boleh???

6 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..