Isnin, 1 Julai 2013

Selamat datang bulan Julai dan Ramadhan

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Julai pun...Tinggal beberapa hari saja lagi nak masuk Ramadhan dan secara rasminya dah masuk bulan puasa...Puasa tahun lepas korang dah ganti belum??huhuhu....

Selamat datang bulan Julai dan Ramadhan...Semoga di bulan Ramadhan yang penuh barakah nih sama samalah kita menambah segala amal ibadat kita....Actually banyak perancangan saya nak buat untuk bulan Ramadhan..Nak meningkatkan dan memperbaiki diri ke arah muslimah sejati..cewahhh....InsyaALLAH...

Tapi sedihlah puasa hari pertama dan kedua nanti saya "miss"...Paham paham ajelah kan orang perempuan nih...Perempuan kan istimewa...Walaupun istimewa tetap kena gantikan kan kan...Rasa tak sabar aje nak tunggu puasa nih....Mudah mudahan segala amal ibadat sepanjang bulan puasa nih dipermudahkan...Aminn....

Hah...apa pulak perancangan korang ye?Mesti banyak kan kan....

6 ulasan:

  1. Betul tu Mimi OKje pulak nun dah dekat nak raya tu miss...rugi rasanya...

    BalasPadam
  2. yati kalau mula pose dah missed nanti last pose pun missed jugak... rugi sgt2...

    BalasPadam
  3. Takpe kak, ujian tu tak dapat nak sambut sama kami yg lain..

    Myra thn lepas kot kena masa awal dan akhir.. hahhhaa

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.