Isnin, 22 Julai 2013

Sarung bantal jadi sarung guni

Assalamualaikum....

Tengoklah ragam dua beradik nih. Sarung bantal di buatnya macam sarung guni. Lepas tuh, diorang bantai berlari tengah rumah. Konon konon lumba lari dalam guni.

21 ulasan:

  1. ehh main lumba lari dalam guni lak ye.. hehe..

    klik save22..

    BalasPadam
  2. Ehehe.Comei je.Kids memang cepat je berfikir.Ape yg ada kt sekeliling memang akan jadi benda yang kadang2 kita pon x terfikir. :)

    BalasPadam
  3. comelnya
    tgh membesar mcm2 idea dorang blh buatkan

    BalasPadam
  4. oo dorang feeling2 sukanneka la ni haha

    BalasPadam
  5. Hihi.... seronok mereka bermain mimi. Badan masih comel boleh muat sarung bantal tu:)

    BalasPadam
  6. Budak budak ni suka main main camni hahahakelaka pon ada

    BalasPadam
  7. Boleh kak bayang camna riuh rendahnya mereka belari sambil ketawa mengekek....heee...comel

    BalasPadam
  8. aloha...panjang nau akal dyrang ye mimi
    maknye jadi hakim ke, join sekali?

    BalasPadam
  9. kikiki...lawak la anak2 mimie ni... ada jugak idea diaorg ye...

    BalasPadam
  10. hahaa tingat masa sukan lari dlm guni... comel!!

    BalasPadam
  11. hahaha..kire diorang ada jugak idea yer tu...pandai ye la dua beradik ni kan :D

    BalasPadam
  12. Nie mesti tiru upin ipin lari dalam guni ... Macam2 bebudak nih kan ... Kadang-kadang tu x jadi nak marah dibuat nyer ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.