Jumaat, 12 Julai 2013

Kisah bayi 14bulan terbeli kereta

Kisah nih berlaku kat AS, baby girl 14 bulan terbeli kereta Austin Haeley tahun 1962 di eBay.

Baby tuh berjaya dalam bidaan ke atas kereta tuh yang berharga AS$225(RM712) selepas dia bermain telefon pintar milik ayah dia. Ayah dia tahu pasal hal nih pun bila dia terima email dari eBay..

Nota kaki* Bahayalah macam nih. Budak budak sekarang bijak kan..mihmihmih

12 ulasan:

  1. ini lah akibatnya anak2 kecik gunakan teknologi. hehehe

    BalasPadam
  2. Masih kecik sangat mungkin dia pakai tekan-tekan aje kan...kelakarlah pulak

    BalasPadam
  3. hahaha.sweetnya
    sian dia nnt dapat keta tu umo 16tahun nnt

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, hahha lawak budak ni. keta buruk pulak tu, bapak dia marah tak agak2? ;p

    BalasPadam
  5. aduhai..tak pasal2 kena keluar duit..
    sabar je la..

    BalasPadam
  6. Heee... Mor if the story... Jaga hp anda baik2 ea ibu bapa sekalian.. Hehe

    BalasPadam
  7. Bahaya kalau budak sekarang terlalu 'advance'..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.