Ahad, 14 Julai 2013

Keywords popular bulan lepas

Kebanyakannya semua search pasal peperiksaan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL)..

Semua orang tahu kan hujung bulan lepaskan ramai yang sedang ambil peperiksaan kpsl. So, sebelum peperiksaan tuh bermula maka berkoyan koyan lah yang datang cari maklumat pasal kpsl..Kira nih contoh contoh SEO lah kan...Kadang kadang kena jugak bermain dengan SEO nih..Sekurang kurangnya taklah blog korang lupus dek masa kan kan...

Selain tuh, keyword pasal aurawhite...Sekarang nih kan demam Aurawhite. Mana pergi semua cerita pasal Aurawhite....Kategori SEO jugak kan kan kan...

Total carian pasal Aurawhite 312, kpsl lak 744 carian...Majoriti bulan lepas ramai cari pasal kpsl kan..Lepas nih nak draft contoh soalan soalan kpsl yang saya ambik sebelum nih...Kot kot boleh bantu calon calon tahun depan pulak kan..

Nota kaki* Berdebar debar tunggu 29 Julai nih..

14 ulasan:

  1. waa..bestnya tgk keywords2 camtu.. sy ni kdng keywords pelik2..pling pemes sambal kering ikan bilis je..haha

    BalasPadam
  2. haa bagus tu mimie.. draft soalan plak.. kalau akak jd mereka yg nak temuduga tu, mmg akan carilah cth2 soalan

    BalasPadam
  3. Bulan lepas owg banyak amik ujian KPSL kot.. Hihi..

    BalasPadam
  4. dmam aurawhite ea skrg?tak tahu la plak ayut pasal aurawhite.ktinggalan ni nampak yer

    BalasPadam
  5. Musim exam agaknye yea...
    Gud luck utk 29 julai...

    Psss...tapi rietta pergi ritu...dah xsemeriah dlu....

    BalasPadam
  6. sebab bulan lepas exam KPSL sebab tue ramai yg cari

    BalasPadam
  7. good luck buat mereka yg berkenaan, seo yang mengena :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.