Isnin, 1 Julai 2013

Kasut baru

Alhamdulillah sampai jugak kasut yang saya order daripada officemate..

Actually, kasut colour black tuh nak pakai kat office dan wedges tuh plak untuk jimba jimba...Saya order dua pasang sekaligus...Sebelum nih dah beli flat shoe colour soft coklat...
Jangan fikir saya banyak duit tau korang boleh beli kasut sampai dua pasang terus...Heyy, saya nih jenis kalau dah berkenan sesuatu tuh tak kisahlah mahal ke murah ke janji saya dapat. Tapi tapi tapi kan korang if satu kasut tuh harga rm50+++ saya beli satu aje...Bukan nak kedekut ke apa tau tapi kena jugak berjimat jimat kan...

Untuk dua kasut nih totalnya ialah rm38.90....hahhh...murah tak murah tak? Kasut nih order dalam katalog je pun...Saya nih jenis kalau dah berkenan ada saya kisah kasut tuh murah ke mahal...Tapi yelah kan kasut murah nih kadang kadang kurang ketahanannya. Ye tak? Nak tahan lama beli ler kasut mahal. Tapi otak saya tak jumud tau. Dah tahu beli kasut murah jangan la kau lenjan kasut tuh tiap tiap hari memang habis lah jawabnya kan...So, nak pastikan kasut murah nih tahan lama gilir gilir ler pakai kasut lain...



20 ulasan:

  1. gigit dulu sebelum dia gigit kaki akak hehehe

    BalasPadam
  2. Okje dulu masa kerja ....bila beli kasut mesti dua hehe...entah tak tau kenapa ...syok hehe..tapi sekarang ni taklah...

    BalasPadam
  3. Betul tu..nak kasut tahan lama jgnlah lenjan lebih2 sgt... Saya xpernah lagi beli kasut dlm katalog sbb takut tak muat..uhuhuhu

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, sheila suka kasut yang bawah tu. kasual sangat selesa dipakai. heeee. pump tak suka pakai sangat nanti kaki sakit >____<

    BalasPadam
  5. Tak pernah lagi beli kasut dari katalog atau online...

    BalasPadam
  6. Murahnya.. Sangat ingat dalam lingkungan RM70 cam tu..

    BalasPadam
  7. Kakak berkenan dgn selipar pink tu cantiklah Mimi. Kalau kakak pun tak kira harga tapi lebih pada ikut mata kakak kalau cantik kakak beli.

    BalasPadam
  8. tak kisah la ngan harga dia janji kita suka dan bila pakai kita rasa selesa

    BalasPadam
  9. 10 tahun dulu, boleh lah pakai kasut ada heel..la ni, tengok sajalah..
    sakit tumitle dik..

    BalasPadam
  10. klw sy pulak pantang jumpa kasut yg berkenan trus beli jer. baru2 ni 3 pasang sy rembat. hah ambik nko...

    BalasPadam
  11. murah sgt2 tu.. patut la dua pasang sekali rembar.. berbaloi :)

    BalasPadam
  12. comey la kasut tu kak^^
    zaza pun sama, kalau dh berkenan harga belkang kira kikiki

    BalasPadam
  13. mesti kaki akak jenis panjang.. zizie kaki lebar, takleh pakai jenis muncung depan.. kan nnt, cukup sebulan, mulut buaya dah ternganga.. hehehe..

    BalasPadam
  14. mmg sgt murahhhhh..sama la kite..kalau dh berkenan kat mata nie, harga 10 ringgit pun kite beli..hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.