Iftar di rumah mama

Semalam saya, incik hubby n anak anak berbuka kat rumah mama kat Telok Kemang...Juadah yang simple tapi sedap wei...

15 comments:

  1. makan dengan family memang terasakan nikmat sedapnya makanan tu :D

    BalasPadam
  2. sedapnyeee ada telur dadar tuu penambah selera ;)

    BalasPadam
  3. kalau mama masak ape pun memang sedap.. ;)

    BalasPadam
  4. Sambal sotong ke tu Mimi? Mmg dap tu hehe...

    BalasPadam
  5. betul tu sis,kalau makan dengan family,hidangan paling simple pun terasa sgt sedap..tp kalau makan sorang,hidangan hebat mcm kat hotel pun tetap rasa xsesedap kat rumah family..;)

    BalasPadam
  6. kalu berbuka ngn famly mmg syok, simple pun sedap sgt rasanyer

    BalasPadam
  7. mila masih belum berkesempatan berbuka puasa dengan ibu.

    BalasPadam
  8. paling best makan ramai2 kan mimi..walaupun simple tapi tetap rasa best sebab kita bersama2 famili…kankan..

    BalasPadam
  9. meriah dengan mknan.kita sebab dah biasa mkn yg simple2 sebab tu la rasa sedap kan..hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..