Isnin, 29 Julai 2013

Iftar di rumah mama kali ke 3 dan sambut hari lahir ayah ke 56

Sabtu lepas saya adik beradik,incik hubby,adik ipar dan mama pakat pakat nak sambut birthday ayah...So, juadah iftar hari tuh kitorang makan kuih muih aje..Lepas buka puasa dan solat, saya, incik hubby dan adik ipar terus keluar. Mula mula kitorang singgah Sate Kajang Hj Samuri order 30 cucuk sate ayam dan 20 cucuk sate daging. Lepas tuh, kitorang pergi bandar PD beli kfc barrel...

Tunggu dalam 20 minit nak dapatkan ayam kfc punya pasal..hahaha...Dah dapat ayam kfc singgah kejap kedai kasut. Nak cari hadiah untuk ayah. Dah settle pilih terus pergi kedai kek King's..Pilih punya pilih akhirnya kitorang decided pilih kek oren...Harga asal RM 52.00 lepas diskaun 30% dapatlah RM 36.40..

Settle semua tiba tiba teringat pulak adik dan mama saya pesan beli abc kat Sate Kajang..On the way balik saya pun singgah semula Sate Kajang beli abc..Kang tak beli terkempunennn pulak adik dan mama saya tak dapat makan abc...

Alhamdulillah sambutan hari lahir ayah walaupun sederhana tapi happening sebab dapat berkumpul dengan family besar saya...Seronok berkumpul ramai ramai macam nih kan kan...

Untuk ayah SELAMAT HARI LAHIR KE 56 TAHUN. SEMOGA ALLAH KURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK DAN BAHAGIA DGN MAMA HINGGA KE SYURGA. SEMOGA ALLAH MURAHKAN REZEKI AYAH.

Ayam kfc yang sedap
Dapat lepas gian makan sate...mihmihmih
Kek oren yang gila soft....Memang sedappp..

11 ulasan:

  1. alhamdulillah..selamat hari lahir buat ayah kak mimi..done ikea

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, sheila ucapkan selamat hari lahir buat ayah kak mie yee. semoga pakcik panjang umur, murah rezeki dan sentiasa sihat walafiat. insyallah. sodapnyaaa makan2 :)

    BalasPadam
  3. happy birthday buat ayah mimie, smg pjg umur n murah rezeki

    BalasPadam
  4. bestnyer... takde gambar bday boy nyer ke? mkn ramai2 mmg syok kan

    BalasPadam
  5. bestnye selamat hari lahir buat ayah mimie

    BalasPadam
  6. selamat hr lahir utk ayah mimi. moga panjang umo dan sihat selalu. kek tu nampak sedap la..

    BalasPadam
  7. Tengok kek tu nampak kegebuan dan kesedapan :D

    BalasPadam
  8. happpy beleted birthday utk ayah MIMI..semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..:)

    BalasPadam
  9. slmt hari lahir bt ayah akak...smoga trus shat dan murah rezekinya..amin...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.