Rabu, 3 Julai 2013

Google Chrome atau Blogspot bermasalah?

Hari nih dah la saya puasa....Hajat hati yang suci putih nih BW lah kan...Masalahnya saya tak tahu sama ada Google Chrome atau blogspot yang bermasalah...Takkan la lappy i buat masalah...oh no!!!!Not again....

Hari nih punya lah mood baik nak balas semua jejak kaki kawan kawan maya saya nih....Dah 8,9 orang blogger yang saya tak boleh bukak blog diorang...Asal klik aje keluar macam kat bawah ih...Geramnya....


Hahhhh...Nampak???Apa masalahnya...Nih saya bagi contoh...Blogger blogger lain yang saya nak terjah pun keluar macam nih...Tapi ada sesetengah blog blogger lain okeh jer....

Ada sesiapa yang tahu punca sebenar masalah yang saya hadapi sekarang nih....Tersangat lah tension...Dah lah tinggal sensorang kat office nih, bosan lah pulak...Lepas tuh nak BW masalah nih pulak timbul....Apa cer???

Mood : Geram!!!

14 ulasan:

  1. aah kan. nape jd camtu ek..pernah gak berlaku.

    BalasPadam
  2. Try cleaning your browser's cached memory. The problem may be because of that.

    BalasPadam
  3. pagi tadi noe pun ada masalah yg sama...tapi skang dah ok...x tau la mana yg ada masalah...

    http://alyadina.blogspot.com/2013/07/blog-hilang.html

    BalasPadam
  4. Kakak sebab pagi tadi busy tak tahulah tapi dari pukul 11 pagi sampai sekarang macam ok aje kakak tak ada masalah..

    BalasPadam
  5. belum jumpa masalah begini..tapi teringin nak tau sebabnya..

    BalasPadam
  6. sini pon ada masalah, tgh round round cari penyasiat jap

    BalasPadam
  7. ntahlah baru jer buka blog ok jer...done klik2 coca cola

    BalasPadam
  8. eh samalah masalah kita ! ingat kan blog kena hack takpun kena buang. haha.

    BalasPadam
  9. saya pun kena jugak.. rasanya blogspot kot yg problem.. saya guna safari pun tak dapat

    BalasPadam
  10. mmg sayaa pun ada msalah yg sama, tapi cuba byk kalii boleh juga tapi tak semua blog boleh masuk

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.