Khamis, 4 Julai 2013

Drypers Quality Story dan Kanebo Kate SS Collection

Assalamualaikum...

Alhamdulillah pagi pagi check Nuffnang, ada dua CPUV baru yang saya dapat sekaligus....Terima kasih Nuffang sudi hadiahkan CPUV baru untuk blog PinkUmmi.....

Nanti saya review pasal produk Drypers sebab anak anak saya memang gunakan Drypers...Yang Kanebo Kate SS Collection nih saya tak pasti lah..Kena buat research dulu nih.....

Apa apa pun terima kasih Nuffnang...

9 ulasan:

  1. tahniah mimie, iklan drypers tu sama ngan akak ;)

    BalasPadam
  2. Wah.. tahniah..bestnya..saya tak dapat apa2 lagi pon. hahhaha

    BalasPadam
  3. cpuv menari2 lagi dalam blog.. tahniah..
    shad klik iklan digi wow kat blog pink ummi :)
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..murah rezeki mimi. saya punya cpuv masih belum bertambah2 lagi, 4 yg ada tu masih dok berlegar lagi. hopefully ada la tambahannya

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah rezeki, congrats, Farah tumpang happy untuk Mimi...

    BalasPadam
  6. Tahniah, dah lama dh x check akaun nuff sbb jarang sgt ada BE..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.