Isnin, 15 Julai 2013

DIY Samsung Galaxy Note II Wallpaper

Assalamualaikum...

Saja nak tunjuk kat korang seni kreatif saya yang tak berapa kreatif nih....DIY tau...Semalam terbaca entry seorang blogger nih pasal DIY Samsung Galaxy Note II wallpaper..Nak credit entry nih kat dia I is lupa...It's my bad okey...Pelupaaa sangattt...Sorry ye..Nanti saya try cari entry blogger tuh dan update dalam entry saya nih...Sorry ye yang!!!

Okey, tanpa melengahkan masa dengan kadar laju yang tak seberapa nih saya download aplikasi berkenaan. Bila dah download, gila meroyan ngko..Jenuh nak pilih wallpaper yang mana satu sebab semua cantik cantik korang. Akhirnya, saya decide pilih colour favourite okey...Pink la apa lagi...

Edit punya edit akhirnya dapatlah rupa wallpaper Samsung Galaxy Note II saya macam gambar kat bawah nih..My love my family tau...Cantik tak cantik? Cepat jawab kang i pok pok kang kihkihkih...So far, kami masih berempat lagi okey...InsyaAllah, maybe wallpaper nih tetiba berubah wajah pulakkan....Tapiiii buat masa nih saya akan kekalkan momentum wallpaper nih...

8 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.