CPUV/BE baru lagi...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah pagi nih check akaun Nuffang, saya dapat CPUV/BE baru lagi..Kali nih CPUV/BE Volkswagen - Think Blue bla bla bla....Dua CPUV/BE saya Digi Wowww dan Mitsubishi dah metered...Terima kasih Nuffnang sebab baik hati bagi CPUV/BE baru....

Boleh lah kumpul duit nih nak buat belanja pergi Langkawi tahun depan, bawak family saya....Terima kasih kat korang jugak sebab sudi jengah blog saya...


13 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..