Khamis, 4 Julai 2013

Cara untuk mendapatkan anak lelaki (Part 2)

Okeylah nak sambung entry cara untuk mendapatkan anak lelaki lak...InsyaAllah saya akan update entry cara untuk mendapatkan anak perempuan pulak...Sebab ada request daripada seorang kawan blogger...Tapi mintak maaf ye entry kali nih mungkin agak 18sx kot...Kalau tak sanggup baca korang klik aje X ye..Saya tak marah pun..hahaha

Okey salah satu cara nak dapatkan anak lelaki bila bersama dengan suami, kena buat teknik "Doggie Style" sebab jarak Mr.P suami lebih dekat dengan serviks dan jarak perjalanan yang pendek menggalakkan sperma Y yang agresif sampai pada ovum dulu...Sebab saya dah bagitahu sebelum nih kan yang sifat Y nih laju...Dan digalakkan jugak melakukan hubungan pada waktu malam...

Seterusnya semalam saya ada beritahu digalakkan makan makanan laut kan kan..Selain daripada makanan laut para isteri kena makan daging merah, kacang seperti kacang hazelnut,kacang hijau, almond, makanan ringan yang masin seperti keropok adalah digalakkan....Suami korang pulak digalakkan minum minuman soda dan minuman berkafein seperti kopi sejam sebelum bersama untuk menggalakkan sperma Y bergerak aktif.

Akhir sekali, isteri kena capai tahap kepuasan yang tinggi semasa bersama kerana masa tuh sistem badan isteri akan mengeluarkan cecair beralkali yang boleh merangsang pergerakan sperma Y.

So nih lah antara tips atau cara nak dapatkan anak lelaki. Saya nih jarang up entry berkaitan 18sx nih tapi dengan niat nak sharing terpaksalah ketepukan rasa malu tuh...kohkohkoh...Kalau korang malu I is lagi malu okey...

Nota kaki* Gigih up entry nih sebab tuan punya blog teringin nak dapat baby boy...

4 ulasan:

  1. erks... kalau cenggitu big possibilities gegurl la ni ai ni...he he he...

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, sharing is caring :)
    mudah2an.. zaza pon teringin nk de bby ni..
    #malu bertempat xpe kak kikiki

    BalasPadam
  3. takpe prepare siap2... buat kajian... semoga berjaya tau....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.