Jumaat, 5 Julai 2013

Cara saya blogwalking

Saya dah tanya member saya yang pakar pasal problem saya yang tak boleh BW kat blog kawan kawan lain. Dia cakap blogspot memang problem...Dia sendiri nak bukak blog kawan dia tak boleh. Yang takde masalah, blog yang domain selain dari blogspot...

So, disebabkan ada komen komen yang perlu saya balas tiba tiba saya terfikir buat something yang maybe korang pernah buat kot...Saya BW guna handphone dan lappy dalam masa yang sama..Blog yang menggunakan domain dot my, dot com saya BW guna lappy..Yang guna blogspot saya guna handphone...

Yang saya hairannya BW blog yang guna blogspot kat handphone boleh pulak....Kat lappy jer tak boleh. Try guna lappy member pun sama tak boleh jugak...Takkan lappy lappy yang ada nih rosak...Pelik bin ajaib weiii...

Takpela, walaupun buat dua kerja dalam satu masa yang sama okeylah kan...Cepat sikit habis BW..

22 ulasan:

  1. noe ada gak cuba access guna HP..sama gak... x leh..rasanya blogspot yg prob..selain domain blogspot..ok jer..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, stylo lah blogwalking guna pc + phone. hehehe tak pening ke nanti termasuk blog yang sama ke. hihihi

    BalasPadam
  3. yang lagi sedih bila nak access blog sendiri pun tak dapat.. stress mak :(

    BalasPadam
  4. la ada prob ke..js puya cam oke je...hihi

    BalasPadam
  5. blogspot takleh bukak??
    cmne tu ?
    alamak risau plak blogspot nory bermasalah...
    rasa nak tukar ke domain jugaklah..hehe

    BalasPadam
  6. kadang2 saya sempat nak BW...kadang2 x sempat...huhuhuh...tp hari nie BW guna komputer opiss...

    BalasPadam
  7. mlm td BW guna google crome jadi cam mimie aritu gak.. tak bley nak masuk blog diaorang, blog sendiri nak view pun tak bley...

    BalasPadam
  8. kan...tekan tekan tak kuar, terus ilang mood nak bw. Tapi respek la u rajin giler.

    BalasPadam
  9. Mcm kenal jer blog dlm HP tu...hehehe...

    BalasPadam
  10. So far myra punya ok lagi.. maybe server or maybe pc kot kak :)

    BalasPadam
  11. Semenjak komp rosak saya online guna hp, setakat nie ok, cuma terseksa lah kecik sangat rase nyer ...

    BalasPadam
  12. Aik ea ke xleh buka?? Biasa problem ni akn sy hdpi jika lama x clean pc..so lepas clean cookies semua bru leh buka... Sllu gak bw gna hp sbb sng.. Smbil bring pun blh..

    BalasPadam
  13. eh? yeke kak? okay je zizie blogwalking.. kalo tak pun, tersangkut sebab wifi kolej ada kuota tertentu..

    BalasPadam
  14. tu la. susah nak bw skrang ni. selalu bila bukak kebaynakannyer error.

    bukak blog sendiri pun sma.stress lak.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.