Khamis, 18 Julai 2013

Bercinta dengan anggota tentera


Keywords untuk hari nih...Macam macam tapi yang paling menarik minat saya...yang saya highlightkan kotak pink tuh...Ada jugak yang cari bercinta dengan anggota tentera kan kan..mihmihmih...

Paling atas sekali nukilan Dayana isteri Ashraf Muslim....ermm..Sedihkan baca nukilan dia...Semoga dia terus tabah

23 ulasan:

  1. hahaha jijah pon org cari gak berkahwin dengan tentera.. haha kelakarr!

    BalasPadam
  2. mcm2 keywords akk ye..saya ni setiap masa asik la sambal ikan bilis je..hehehe

    BalasPadam
  3. pakwe dia abang askar juga, tu..heee

    BalasPadam
  4. pewittt bercinta dgn tentera. hihi. sape yg cari tu..
    Selamat berbuka kak.

    BalasPadam
  5. baru baca luahan hati dayana, mmg tersentuh, semoga tabah dayana

    BalasPadam
  6. Akak ada buat entry bercinta dgn tentera ke hehehehe....

    BalasPadam
  7. kadang pelik2 je kan keywords dieorg nie...kite pun kaddang dpt yg tah pape..hehehe

    BalasPadam
  8. Maybe orang yang cari tu nak bercinta dengan tentera kot ;)

    BalasPadam
  9. hihi..

    tp tu bukan nukilan dayana..org lain kan..dia dah umukan lau tak slh.

    BalasPadam
  10. Hehe mini afa but entri tu ke? Sampai tersesat benda tu kt blog ni?

    BalasPadam
  11. ada gak key gitu kan..mcm2 depa ni..hehe

    BalasPadam
  12. ngehngeh....org nk tahu kot pahit manis bercinta dengan tentera ;p

    BalasPadam
  13. ahhaha mcm2 jer dlm keyword.. nasib bukan yang pelik2 punye.. setakat ni keyword sy oke jer.

    BalasPadam
  14. hahaha..diorg nk bace pengalaman org yg bercinta dgn tentera kot :p ayut dulu rasa pernah gak carik :p

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.