Khamis, 11 Julai 2013

Alhamdulillah hari nih saya puasa

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari nih saya dah mula puasa. Sepatutnya esok tapi bila dah clean clear haruslah mandi n solat kan...Eksited ngko nak puasa...Sebelum nih saya tak pernah miss puasa awal ramadhan..Miss pun pertengahan ramadhan tapi tahun nih terkena time awal ramadhan dan akhir ramadhan...

Azam saya lepas ramadhan ni dan kita beraya sakan, saya nak terus ganti puasa. Tak nak ganti last last minit....Boleh percaya ke? Mihmihmih...

Nota kaki* Tahun depan nak puasa penuh lah...

20 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie, selamat berpuasa ye. mujur cepat habis kan. hehe tahun depan dapatkan adik untuk si Aina Auni. hehehe ;p

    BalasPadam
  2. Kalau kena awal biasanya akhir pun kena jugalah mimi... tak apa Allah nak suruh rehat.

    Selamat berpuasa dari kakak.

    BalasPadam
  3. bila dah puas penuh baru rasa nikmat raya kan..

    BalasPadam
  4. hehe..dah rancang tuk tahun depan yer..usaha2 sis..moga2 melekat rezeki..

    BalasPadam
  5. sama la kiter..tahun dpn target nak poser penuh

    BalasPadam
  6. selamat berpuasa kak.. harap2 tahun depan dapat puasa penuh sebab ada baby dlm perut.. Amin.

    BalasPadam
  7. Harapan nak puasa penuh tapi dah namanya perempuan kan...hehe

    BalasPadam
  8. Samalah kita. Baru hari ni start posa ☺☺

    BalasPadam
  9. nadia setiap tahunnn azam lepas raya terus nak ganti puasa, haremmmmmm seminggu sebelum puasa balik baru hegeh2. HAHHAHAHA

    BalasPadam
  10. puasa penuh ? mengandung tu gamaknya...hee

    BalasPadam
  11. thn dpn nak puasa penuh ke or sehari pun xdapat puasa? (^_^)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.