Khamis, 4 Julai 2013

Adi Putra memang romantik.....


Teduhan Kasih dah pun melabuhkan tirai Selasa lepas....Walaupun banyak feedback tak puas hati ending Teduhan Kasih bagi saya okeylah kan..Ayu dah terima balasan...

Confirm korang suka watak Ehsan yang romantik tuh kan....Korang tahu tak sebenarnya sedikit sebanyak Sikap romantik tuh memang ada dalam diri Adi Putra yang sebenar....Korang tak percaya korang boleh baca kat sini --->> www.murai.com.my

12 ulasan:

  1. dia memang romantik mimi... bertuah wife dia... masih teringat lagi masa ada dinner for one of celebrity punya birthday celebration dulu yang farah attend... memang pergh... jumpa live...heart throb...melting occay...hu hu hu....

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, sheila tak tengok tv3 pun. hehehe

    BalasPadam
  3. Adi putra macam lembut je caranya je kan ? untunglah wife dia.

    BalasPadam
  4. hohoho..mmg patutlah ramai gegadis jatuh centa dgn adi putra ni. dari riak wajah dah tau dia mmg romantik..

    BalasPadam
  5. Untunglah keluarganya. Wataknya memang terserlah bila berlakon

    BalasPadam
  6. ayut tgk episod last..hihihi..adi putra mmg romantik kot..tp nabila punya lakonan mmg terbaik.hahhaha.ayut suke :D

    BalasPadam
  7. Ending oklah..tapi balasan perbuatan Ayu tu tak tragis sgt..hehe

    BalasPadam
  8. mmg nampk dia seorang yg romantik..

    eija slh seorangnya yg x berapa puas hati dgn endingnya, w/pun happy ending tp cara dia olah happy ending mcm x best sbb ayu hilang igtan pun sbb eksiden bkn sbb atas blsn perbuatan dia tu (ehh mcm kita plk yg jd pengarah..hehe)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.