Isnin, 10 Jun 2013

Pengisian jiwa dan minda

Assalamualaikum

Hari nih betul betul busy. Tak sempat nak balas komen kawan kawan yang masih berbaki 80+++...InsyaAllah saya akan cuba setelkan semua. Nak up entry pun time kat rumah...Banyak benda nak citer tapi satu satu dulu lah ye saya citer.

Hari nih nak share dengan kawan kawan tiga buah buku yang saya beli hari Rabu (43 Inspirasi Mendidik Anak) dan time waktu rehat tadi ( Tika Bidadari Berbisik & Misteri Dunia)

Hari nih nak start baca buku yang 1st saya beli iaitu 43 Inspirasi Mendidik Anak...Tengok sepintas lalu pengisian buku nih memang bagus dan menarik sebagai panduan untuk kaum ibu...

Nanti dah habis baca saya ye ilmu yang saya dapat. Ohya, novel Suami Aku Ustaz saya dah habis baca pun. Esok saya buat review pasal novel SAU ye...

(ENTRY NIH SAYA TAIP HARI JUMAAT...HARI NIH BARU DAPAT PUBLISH..HUHUHU)

7 ulasan:

  1. sama la kite..bz sgt3 dr minggu lps..nak balas comment2 pun merangkak2 nie haaa..hehe

    dh abis baca nnt boleh la share2 info..;D

    BalasPadam
  2. tak sabar akak nk tggu review.tingin nak beli juga la nnt

    BalasPadam
  3. wahh rajin akak mbaca..sy malas..hikhik

    BalasPadam
  4. Bila dah setel baca puas rasa hati kan.. bolehlah buat review pulak kan..

    BalasPadam
  5. misteri dunia tu macam menarik ye... :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.