Jumaat, 28 Jun 2013

Nuffnang earnings ada problem ke?

Assalamualaikum...

Salam Jumaat kawan kawan semua. Semoga hari nih lebih baik dari semalam...In Shaa ALLAH..

Actually saya nak tanya kawan kawan nih...Rutin harian bila nak bukak blog mesti kita tengok akaun Nuffnang kan? Macam saya, saya akan tengok blog stats untuk semalam dan hari nih. Then, baru saya tengok earnings...Kot kot lah kan ada CPUV baru kan..kohkohkoh...

Sekali bila klik kat earnings tuh keluar macam kat gambar bawah. Banyak kali jugak lah try..Banyak kali jugak lah gambar cap kelapa sawit kat bawah nih...Benda nih pernah jadi tak kat korang?Ke earnings Nuffnang under maintenance sekarang nih?

13 ulasan:

  1. samalah MV pun cek juga nak tengok CPUV punya earning tapi tak le bukak

    BalasPadam
  2. noe pun x leh masuk...ada problem la tu...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, nanti elok lah tu :)

    BalasPadam
  4. sama lha earnings nuff yana mcm tue jgk jdinya

    BalasPadam
  5. huhu..ingatkan saya je alami problem yg sama...

    BalasPadam
  6. saya pun jadi sama macam ni kak..mungkin nuff nak bg kejutan kut..hehe

    BalasPadam
  7. Saya belom bukak lagi. Mungkin ada problem dengan server mereka kot

    BalasPadam
  8. Saya belom bukak lagi. Mungkin ada problem dengan server mereka kot

    BalasPadam
  9. izan bukak page nuffnang ok je... tak pastilah kalau guna fon ke camna.

    BalasPadam
  10. kite dh lama dh xbukak nuffnang..tetibe terasa mcm nak bukak jugak..heheh

    BalasPadam
  11. Samalah td pg tak bole buka tp tengahari ok dah....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.