Hadiah daripada blogger IntanBerlian - Thanks kak Ina

Assalamualaikum....

Khamis lepas saya dapat bungkusan daripada kak Ina @ blogger IntanBerlian...

Saya memang dah agak hadiah apa yang saya dapat. Sebab sebelum nih kak Ina dah update entry pasal hadiah nih. Untuk pengetahuan korang, saya dapat hadiah nih sebab jadi top commenters kat blog kak Ina....Kain batik kaler pink...Saya dah fikir dah nak buat baju kurung Pahang. So, saya just beli kain untuk buat baju...Untuk kain saya guna kain batik yang kak Ina bagi nih....

Dan yang surprisenya bukan saya sorang saja yang dapat hadiah tau. Aina dan Auni pun dapat hadiah jugak. Kaler pensil Upin dan Ipin. Bukan main seronok lagi diorang dapat kaler Upin dan Ipin.

Thanks tau kak Ina bagi hadiah yang sangat bermakna nih...Nak kol kak Ina saya tak sampai hati nak nak kak Ina sekeluarga tengah bersedih. InsyaAllah lepas nih bila semua dah ok, saya akan kol kak Ina.

6 comments:

  1. tahniah..cantiknye kain batik tu..kaler pink!

    BalasPadam
  2. tahniah... rezeki bila jadi peramah... :)

    BalasPadam
  3. suka lah kain batik tu. cantek sangat!!

    BalasPadam
  4. yg pensil warna tu saje je kak ina bg... mama seronok dpt adiah, bglah ank2 pun seronok jugak.. :-)

    BalasPadam
  5. cantik kain batik tu.. sekali dpt 3 hadiah..

    BalasPadam
  6. cantiklah warna kain tue..MV dapat warna marron...dengan 3 warna

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.