Dulu dan sekarang

Haaahhh...Sebelum nih pung pang pung pang saya story kat korang tentang testimoni saya pasal supplemen supplemen yang saya amalkan iaitu Aura White + El Marino Blanc kan....Tapi tak tempek pun gambar dulu dan sekarang...

So, dengan rasa teruja saya nak tempek gambar saya kat entry bagi korang jemu sket...Hahahaha...


Hah...Time nih saya jadi MC untuk majlis kenaikan pangkat dua orang officemates saya..Santai santai aje tau...Sebab tuh pegang mic macam nak menyanyi jer...kihkihkih....Untuk pengetahuan sayang sayang semua, time nih saya tempek bedak limaplohlima inci kat muka sebab nak sorokkan semua kesan kesan kotoran kat muka....Bekas jerawat, eyebag dan kulit kusam....Rimas memang rimas tapi apakan daya kan kan...



Yang nih pulak gambar saya yang tak ter'latest' sangat kan...Time nih saya dengan group kena buat presentation 5S.....Masa snap pic nih program dah habis pun....Time nih saya langsung tak kenakan sebarang mekap pun tau...The original me..Tolong lah percaya...


Dan gambar yang nihhh paling latest tau..Snap Sabtu lepas....Jangan tak percaya pulak gambar nih saya tak kenakan mekap langsung ye cuma pakai lip balm aje tau...Adik sepupu saya tuh memang bermekaplah...Tapi saya tak...Caya tak caya tak???Serius tau memang tak mekap langsung...Sekarang keluar pergi mana mana i malasssssssss nak mekap...Natural beauty lagi bagus kan....

Nota kaki* Niat asal makan supplemen sebab nak rawat muka kusam, jerawat, eyebag, sembelit dan resdung..Tapi kalau dah kulit cerah tuh dah satu bonus kan...

17 comments:

  1. YA LAH SANGAT BERUBAH.. MAKIN CANITK... CAM X CAYA X PAKAI BEDAK ..

    BalasPadam
  2. ok la tu... natural je...
    muka pun makin gebu ye...
    isshh, geram pulak tengok...

    BalasPadam
  3. Gmbr yg atas skali tu, mula2 tgok ingatkan Irma Hasmie..

    BalasPadam
  4. ofismate lya pon ade guna aura white.. mmg perasan kulit dia berubah..jd cantik.. tp kna pntang kafein kan.. lya pon nk cuba gak, tp nk tgu result ofismate lu.. hhehe

    BalasPadam
  5. memang cntik..nmpak perubahannya...sy dh beli lama dh aurawhite ni tp xcuba2 lg sebab preggy...memang xleh nk telan...huhu...xsabar nk minum bg kasi cntik...hehe...

    BalasPadam
  6. Memang terserlah 'Aura' + 'White' tu "_

    My Mum dok minum Aura White ni :D

    BalasPadam
  7. ok.. nampak perubahan. makin cun melecun.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.