Khamis, 6 Jun 2013

Dijemput join Group Geng Blogger Pink Ummi

Assalamualaikum...

Hari nih saya bersenang lenang kat rumah sebab cuti Israk Mikraj....

Hari nih gigih membalas jejak kawan kawan...Tinggal 160+++ komen je lagi saya nak jejak...Jenuh nak ketuk rumah kawan kawan....Maaf kalau saya lambat jejak rumah korang sebab saya balas komen dan up entry nih guna note aje...So terbatas sikit lah kan pergerakan tuh...Kalau lappy leh bukak 4, 5 blog skaligus kan...

So, tak mau cerita panjang panjang. Saya dengan berbesar hati nak invite sayang sayang semua yang aktif wassup join group wassup saya. Leh share cerita kan walaupun tak update blog berbulan bulan..hahaha...

Korang tinggalkan aje no wassup korang kat entry nih...Jangan risau ye saya takkan publish no wassup korang tuh....Atau paing senang korang boleh wassup saya 0136739484....Nanti bagitau lah korang sape ye...Jangan takut nak wassup saya tau, saya makan nasi tak makan orang. Muka nampak sombong tapi sebenarnya saya seorang ceria.

10 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mieee. yeayy sheila nak join! hihi :)

    BalasPadam
  2. Nak join tapi tak ada whatapps.. Huhu..

    BalasPadam
  3. saya jarang online whatsapp la mimi. huhuhu

    BalasPadam
  4. disebabkan tipon belum cnggih, maka tak dapat la join sama dlu..hehe

    BalasPadam
  5. tpon ayut takde wassup la plak..kena tkar fon nmpk gaya ye ni..hihihi :p

    BalasPadam
  6. kite dah uninstall lor sebab kena bayo..hehe

    BalasPadam
  7. huaaaaaa..henpon dh xde so skang nie cuti berwassup sementara nk dpt henpon baru yg boleh wassup2...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.