Jumaat, 21 Jun 2013

Dapur pink???


Ok jugak dapur macam nih...Jadi inspirasi nih...Balik nih macam nak cari jer majalah Impiana.....mod nak deko deko rumah dah sampai...

19 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie, cantik gak! nampak menarik dan fresh je kan :)

    BalasPadam
  2. kalau dapur macam ni semangatlah nak memasak hari-hari huhu...

    BalasPadam
  3. banyak design dapur pink yang cantik2 dear...kalau u tengok memang tak tau nak pilih yang mana...seriously... try google and majalah impiana pun not bad... *_^

    my friend yang buat business interior design ni pun hari tu ada post design dapur warna pink...he he he...since pink itu adalah favourite kan...memang lagi rajin la nak ke dapur...

    *tengah fikir nak tukar warna lavender & hot purple dalam bilik kepada electric pink and milky pink...

    BalasPadam
  4. nak masak pon jadi semangat! cantikk!

    BalasPadam
  5. amboi kak, semangat ye! tpi dh mcm bilik tido pon ada..bersih je hehe

    BalasPadam
  6. ok:
    tapi jubin lantai tu kena tukar. kalau nak selamat cari jubin yang kasar sikit. bahaya kalau bahagian dapur jubin licin. warna pink semua pun boleh. kalu jubin putih nampak kotor nanti dah la bahagian dapur. hehe

    pendapat hana :)

    BalasPadam
  7. jarang dapur warna pink kan? hehe kiut2 buatlah ;p

    BalasPadam
  8. Hello Mimi, love your name. This coming to you from Canada.
    I sure suka your beautiful kitchen. Wow! What I call sexy pink. First time tengok pink kitchen. Must say you have very good taste. And very clean, looks very elegant and classy too.

    I love to see clean kitchens. Ada some big homes, their kitchens really messy. Shows the kind of housewife, malas, ha ha.
    While waiting for your curry ayam to cook, boleh main hopscotch, ha ha.
    And the white tiles on left wall very nice.
    You have a fun weekend, and keep a song in your heart.
    Lee.
    ps, apa menu malam? Ha ha.

    BalasPadam
  9. hehehe, sekali tgk cantik kak.. kalau dah lama2 nanti dah bosan.. heheheh :D

    BalasPadam
  10. Harap dapat blogwalking ke blog saya. Undi saya untuk http://missdaisukiaki.blogspot.com/2013/06/akukau-dan-dgwwwow.html

    BalasPadam
  11. waa.. akak, nak deko2.. tengah duit berkepuk le tu... hehehe..

    BalasPadam
  12. memang cantik....akak dah save gambarnya...nak bagi hubby akak tgk...mana tahu nanti nak renovate dapur hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.