Sabtu, 1 Jun 2013

Candy Crush Saga

Haaa...saya rasa ramai antara kesayangan saya semua nih sekarang tengah demam Candy Crush Saga kan kan...Entah entah masa saya buat entry nih mesti ada yang duduk menghadap game nih kan kan...Kat phone boleh main kat facebook pun boleh main..hihihi

Siapa main game nih sila angkat mouse..Huhuhu....Kalau ada sesiapa yang dah habis "nyawa" dan nak mintak nyawa tuh jangan segan segan mintak kat saya..Saya dengan baik hatinya nak bagi korang nyawa...hahahaha...

Sekarang saya stuck kat level 65....Banyak kali try tak jugak lepas. Saya geram aje tengok coklat yang appear appear block jalan saya nak clearkan jelly tau. Nasib baik game aje, kalau real punya dah lama saya ngap coklat coklat tuh tau...

Nota kaki* Dah lama tak makan coklat Cadbury

10 ulasan:

  1. ramai betul kawan2 dah addicted main game ni.. zizie xleh main sebab line wifi block.. huhu..

    BalasPadam
  2. Tulah... Kat mana2 pun sekarang org main Candy Crush... Saya tak main tapi kat FB tu ramainya kwn2 yg invite main tolong diorg, haha...

    BalasPadam
  3. ramainyerrr dok men bnda ni kt fb..hu3..

    BalasPadam
  4. nampak tak nisa angkat mouse..hihi
    Nisa pun tgh demam game ni..:')

    BalasPadam
  5. Mmg game ni mengkhayalkan ;) baru start main minggu lepas. Tgk adik ipar syok main. Lps cuba sekali nak byk kali ;) skrg level 60

    BalasPadam
  6. saya pun suka main jgk tp hnya setakat level 30/35 sbb tak boleh nak smbng.

    BalasPadam
  7. cikna dah dekat sebulan stuck kat level 65. dah give up dah pun. hehe..

    BalasPadam
  8. ooo blh main kt fb gak ke.. kak ina ingat leh main kt hp canggih je.. hihii

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.