Jumaat, 14 Jun 2013

Biskut Colostrum IG6 yang sangat sedap

Biskut nih saya beli semalam...2 tin RM37...1 tin ada 60 keping biskut. Memang sedap giler biskut nih..Aina dan Auni makan sampai tinggal separuh daripada biskut nih....Pagi tadi dengan rasminya 1 tin biskut dah habis.

Dalam masa satu hari 1 tin biskut dah habis. Tinggal setin aje lagi. Mau kena beli stok banyak2 letak dekat rumah nih...Memang sedap tau biskut nih. Crunchy lagi....Siapa nak beli biskut nih bolehlah calling2 saya tanya ye..huhuhu

13 ulasan:

  1. tengok packaging pun dah tau sedap...he he he...

    BalasPadam
  2. nampak sedap ni. hehehehe

    done klik klik MSC :)

    BalasPadam
  3. Memang nampak menariklah biskut ni...

    BalasPadam
  4. wah sekjap dh abis...hehe
    mmg betoi2 sdap ni...

    BalasPadam
  5. saya suka biskut2 cm ni kak. berapa ye kak ?

    BalasPadam
  6. nampak macam sedap je. utk kesihatan ke ni?

    BalasPadam
  7. nampak sedappp la kak! biskut colustrum? macam nama susu ibu.. heee mesti byk khasiat ni..

    BalasPadam
  8. nampak cam sedap jea. nik tak pernah try lagi

    BalasPadam
  9. dah lama lynn xsinggah sini...memang tak sempat...huhu...

    huyoo...ada colostrum :)

    BalasPadam
  10. kak ina pun sk mkn biskut yg dalam tin macam gini.. mmg sedap kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.