Kain English Cotton

Seperti yang saya janji sebelum nih, saya dah upload beberapa jenis kain english cotton yang memang best.. Saya dah try buat baju pun tau memang cantik...Kainnya pun sejuk je....

Jemput jemput tengoklah ye. Macam macam design dan warna ada. Manalah tahu korang berkenan kan. Kot kot lah tema tahun nih nak buat baju kurung nak guna kain english cotton kan..Sesekali ubah taste apa slhnya...

Sepasang (4 meter) RM80.00
2 pasang (8 meter) RM155.00

Kain semuanya 4 meter ye. If kalau korang rasa nak buat baju tak cukup 4 meter korang boleh mtk extra kain. Charge tambahan dikenakan mengikut meter kain yang ingin ditambah... (1 meter RM20.00)

Berminat? Korang boleh pm saya kat email nih mimiazirah84@gmail.com ATAU wassup/sms di 0136739484. InsyaAllah akan dilayan a.s.a.p.

Setiap gambar dah ada kod kain untuk memudahkan korang ye sayang sayang semua.

12 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.