Rabu, 29 Mei 2013

Haryati Faizal : Malware Ahead!


Pesanan untuk blogger Haryati Faizal ---> Yang saya tak boleh bukak blog awak lah sebab ada virus mangkuk tingkat nih....Cuba awak remove blog bawak virus nih!!!

Dah okey inform ye, saya nak terjah blog awak nak balas jejak...

15 ulasan:

  1. sy pernah kena aritu....sian kt mana2 blog yg kena virus ni....

    BalasPadam
  2. Pernah jugak kena macam ni. Bukak blog orang tu dah kena blocked.

    BalasPadam
  3. dah remove dh blog tu....hihi sori ye...

    BalasPadam
  4. musim malware kot..ramai2 gak blogger yg kena kan..

    BalasPadam
  5. hehehe tu dia.. kang xde org nak masuk pulak blog dia..

    BalasPadam
  6. rietta pernah kena benda yg sama...dh lupa plak blog sape...

    BalasPadam
  7. ramai jugak yg kena.. sy pun ken adan terpkasa buang blog yg terkena jangkitan

    BalasPadam
  8. takut nau kalo nampak gambar pencuri tu. hihi..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.